Een overzichtelijke administratie

Een overzichtelijke administratie levert je veel op

Heb je stapels post en geen idee meer waar wat ligt? Als je eenmaal een achterstand hebt, is het moeilijk om die weer in te lopen. Maar, een overzichtelijke administratie levert je rust op én tijd én geld.

 

Extra kosten

Als je administratie niet op orde is kan je dat geld kosten aan boetes of aanmaningskosten. Ook kun je belangrijke zaken missen. Datzelfde geldt voor je digitale administratie. Wellicht gooi je per ongeluk iets weg of bewaar je veel te veel. 

En precies daarbij ondersteun ik je graag. Ik help bij het opzetten van een handig systeem om je papieren en documenten goed te bewaren en je rekeningen op tijd te betalen.

 

 

Overzicht voor jezelf en anderen

Wat moet je bewaren en hoe lang? Ik help je daarbij. Ook bij het vernietigen van papieren die je liever niet in de container doet. Dat ruimt op en geeft je veel meer overzicht.

Overzichtelijke mappen of dossiers zijn niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor anderen. Stel dat er iets met je gebeurt of dat je komt te overlijden. Dan kunnen anderen vrij snel zien hoe het zit met je (ziektekosten)verzekering, betalingen, recht op zorg, wensen en andere zaken die van belang kunnen zijn. Het kan een gerust gevoel geven als alles is uitgezocht en opgeschoond, zodat kinderen of nabestaanden dat later niet meer hoeven doen.

 

Heb je behoefte aan hulp bij het uitzoeken, opschonen en ordenen van je administratie? Bel , app of mail me voor een vrijblijvende afspraak.

 

Lees ook: Heb je het goed geregeld? of Geen puzzel maar duidelijkheid

Share
Share